AKCE 25 - Březen, měsíc bezpečnosti

AKCE 25 - Březen, měsíc bezpečnosti

Eset Smart Security jako první antivirový systém přináší integrovanou ochranu Vašeho online bankovnictví. Už více se nemusíte bát, že Vaše nejdůležitější přístupové údaje budou zcizeny a zneužity proti Vám. Vyzkoušejte s námi tento nový bezpečnostní prvek a získejte jako dárek power banku.


Ochraňte svůj bankovní účet s vylepšenou ochranou ESET. Od nového roku firma ESET neustále aktualizuje své produkty, jedním z nich je antivirus ESET Smart Security. Pro stálé zákazníky, kteří ještě vlastní starou verzi ESET Smart Security 8 a nižší doporučujeme co nejdříve udělat aktualizaci na verzi ESET Smart Security 9.


S novou verzi ESET Smart Security 9 vám přibude na ploše nová ikona „Ochrana online plateb“. Tato funkce nechrání jen Váš operační systém a firewall, ale také to nejcennější, a to práci s internetovým bankovnictvím.


V dnešní době má tato ochrana opravdu velkou důležitost a je na ni kladen stále větší tlak. Proto byl vydán produkt „Ochrana online plateb“. Přesněji se jedná o velmi bezpečný prohlížeč, který šifruje hesla a údaje z kreditní karty, aby byly vaše peníze v bezpečí.


Práce s tímto prohlížečem je úplně stejná jako s každým druhým, můžete tak pracovat s lepším pocitem, že jste na internetu více chránění.


Produkt antivirus ESET Smart Security nevlastníte nebo si nevíte rady a jeho aktualizací, obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme.


Chcete vidět, jak tato ochrana funguje v praxi? Přijďte se zeptat našich ESET specialistů, kteří Vám vše vysvětlí a ukážou.


Jako GOLD partner společnosti ESET Vám nyní nabízíme při zakoupení produktů ESET a registraci POWER BANKU 5200mAh zcela ZDARMA.


Mám zájem o nejnovější antivir ESET


Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).