Novinky v Microsoft Teams [duben 2024]

Novinky v Microsoft Teams [duben 2024]

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

 Multi-turn konverzace se systémem Copilot v chatech a kanálech

Poté, co Copilot odpoví na vaši otázku, můžete pokračovat v konverzaci a požádat o další podrobnosti nebo vysvětlení. Například poté, co Copilot shrne chat, můžete požádat o upřesnění prvního bodu shrnutí.

ms-news.img

 

Skrytí obecných kanálů

Nyní máte možnost skrýt nebo zobrazit obecný kanál týmu, stejně jako ostatní kanály. Můžete si tak přizpůsobit seznam kanálů a udělat si v něm větší pořádek. Můžete se tak zaměřit na kanály, které jsou nejdůležitější.

mts

 

Profilový obrázek pro skupinový chat

Použijte vlastní profilový obrázek chatu, který bude odpovídat vašemu týmu a tématu skupinového chatu. Členové skupinového chatu mohou nahrát obrázek nebo si vybrat z různých ilustrací a emotikonů, aby byl jejich chat inkluzivnější a výraznější. Tato funkce také pomáhá snadno odlišit různé chaty, což usnadňuje rychlé nalezení konkrétního chatu.

mts

 

Návrhy připojení souborů na základě kontextu

Hledání správného souboru k přiložení může chvíli trvat. Nyní můžete soubory k chatu připojovat snadněji. V okně pro sestavení chatu vyberte možnost "Připojit soubor" a aplikace Teams vám na základě kontextu konverzace zobrazí pět nejvhodnějších souborů z OneDrivu a SharePointu, což vám pomůže dokončit úkol v méně krocích.

mts

 

Izolace hlasu

Hlasová izolace umožňuje čisté a bezproblémové hovory nebo schůzky, ať jsou uživatelé kdekoli. Tato funkce využívá umělou inteligenci k eliminaci veškerého hluku na pozadí, včetně hlasů ostatních lidí. Pomocí hlasového profilu tato pokročilá funkce potlačení šumu zajišťuje, že je slyšet pouze hlas uživatele. Ať už se nacházíte v rušné kanceláři, hlučné kavárně nebo na přeplněném letišti, můžete komunikovat s jistotou a zřetelně.

mts

 

Přihlášení více účtů

Zůstaňte informováni a reagujte bez nutnosti přepínání kontextů bez ohledu na to, se kterým účtem právě pracujete. Do služby Teams se můžete přihlásit s více účty současně a dostávat oznámení v reálném čase pro všechny účty.

Mějte přehled o svém rozvrhu pomocí oznámení kalendáře v Microsoft Teams.

Oznámení kalendáře nyní můžete spravovat z kanálu aktivit v aplikaci Teams, aniž byste museli jej opustit. V kanálu aktivit se vám zobrazí kalendářní oznámení o pozvánkách na schůzky, jejich změnách, zrušení a předání (pokud jste organizátorem schůzky). Můžete na ně kliknout a zobrazit podrobnosti o schůzce.

mts

 

Chcete se dozvědět více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 558 644 011 nebo mailem obchod@eabm.cz pro konzultaci a nezávaznou poptávku. Pomůžeme Vám s implementací Microsoft 365, všechno zvládnete s námi. Od analýzy, přes realizaci až po proškolení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).